Κωνσταντίνος Βαρδάκας       MD, PhD

Ειδικός Παθολόγος

Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης

 

'Ωρες Λειτουργίας

Δευτέρα με Παρασκευή,

5:00μμ - 9:00μμ

Ο κ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας δέχεται κατόπιν ραντεβού

Συνεργασίες με νοσοκομεία

Η πλειονότητα των περιστατικών που καλείται να αντιμετωπίσει ένας παθολόγος καθημερινά μπορεί να διαγνωσθούν κλινικά ή με απλές εξετάσεις και να θεραπευθούν στο σπίτι με φάρμακα ή οδηγίες. Υπάρχει όμως και ένα υποσύνολο ασθενειών που η διαγνωστική τους προσέγγιση και η θεραπεία τους απαιτεί νοσηλεία στο νοσοκομείο και πιθανά συνεργασία και με άλλους ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων. Για το λόγο αυτό υπάρχει η δυνατότητα νοσηλείας σε νοσοκομείο. Στον τομέα αυτό υπάρχουν δυο διαφορετικές δυνατότητες:

Νοσηλεία στο σπίτι

Η νοσηλεία στο σπίτι είναι μια κίνηση που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια. Στην αρχή περιελάμβανε τη συνέχιση της νοσηλείας που γινόταν στο νοσοκομείο όταν η κατάσταση του ασθενούς είχε σταθεροποιηθεί ικανοποιητικά ώστε να μη χρειάζεται η συνεχής ιατρική παρακολούθηση αλλά δεν υπήρχε δυνατότητα χορήγησης φαρμάκων από το στόμα για διάφορους λόγους (πχ αδυναμία του ασθενούς να καταπιεί, έλλειψη από του στόματος κατάλληλου σκευάσματος) ή όταν το όφελος από την παραμονή του ασθενούς στο νοσοκομείο (είτε οικονομικό είτε υγειονομικό) άρχιζε να γίνεται μικρότερο από τις πιθανές ζημίες. Υπάρχει πλέον αρκετή βιβλιογραφία γύρω από αυτό το θέμα και είναι μια παρέμβαση που μπορεί να γίνει με ασφάλεια, εφόσον βέβαια το επιτρέπει η κατάσταση του ασθενούς.

Ταμεία και Ασφάλειες

Οι ιατρικές υπηρεσίες παρέχονται στο ιατρείο και το σπίτι σε προνομιακές τιμές σε συνεργασία με τα ταμεία και τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Θέματα Παθολογίας

Διαβάστε Περισσότερα

Ιατρείο

Αγ. Βαρβάρας & Ταξιαρχών 11

Παλαιό Φάληρο, 17563

Αθήνα

Τηλ.: 211 4037372

Κιν.: 694 7939600

Στείλτε άμεσα